Završen protest Srba u Drenu

Izvor: Vesti-online.com, 26.Sep.2010, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završen protest Srba u Drenu

Protest Srba u selu Dren zbog najave isključenja predajnika srpskih mobilnih operatera u opštini Zubin Potok završen je posle dogovora policije i KFOR sa učesnicima protesta, javlja KiM radio.

Portparol Kosovske policije u Mitrovici Ergin Medić izjavio je tom radiju da okupljanja u Drenu više nema, ali da su u mestu i dalje prisutne pojačane snage Euleksa i KFOR.

Medić je rekao da se tokom održavanja protesta čula pucnjava iz vatrenog oružja i da je u toku >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pretraživanje terena kako bi se utvrdilo odakle je pucano.

On je dodao da policija ne očekuje probleme tokom dana jer je zahtev učesnika protesta bio da im se obrati neko iz KFOR i Euleksa, šta je i učinjeno.

Medić je rekao da osnov za takvu tvrdnju obećanje i dogovor koji je postignut između građana i predstavnika javnog reda i mira u Drenu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.