Izvor: Piplmetar.rs, 22.Mar.2024, 02:30

„Zavrni rukave“: Akcija čišćenja na 313 lokacija u Srbiji u nedelju

FoNetdanas 00:32

Foto: Pixabay/TheDigitalArtist

U nedelju 24. marta 11. put se održava akcija „Zavrni rukave“ na 313 lokacija u Srbiji i očekuje se da će to biti najveća akcija čišćenja Srbije do sada, saopštila je Eko straža.
Prethodna akcija „Zavrni rukave“ je bila najveća akcija čišćenja Srbije do sada, sa 5.500 učesnika na 160 lokacija, a ove godine biće dvostruko više lokacija i očekuje se petocifreni broj učesnika.
„Zavrni rukave“ je nacionalna kampanja čišćenja Srbije koja se održava jednom do dva puta godišnje, a cilj je da se što više organizacija, grupa građana i pojedinaca okupi da za jedan dan, na više mesta u celoj Srbiji, čiste u isto vreme....

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Akcija ZAVRNI RUKAVE na 313 lokacija u Srbiji

Izvor: DANuBeogradu.rs, 22.Mar.2024

Akcija „Zavrni rukave“ biće održana u nedelju, 24. marta 2024, na 313 lokacija u Srbiji, po jedanaesti put u organizaciji Eko straže. Prethodna akcija „Zavrni rukave“ je bila najveća akcija čišćenja Srbije do sada, sa 5.500 učesnika na 160 lokacija u 70 gradova i sela, a ove godine biće...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.