Zavod: Udžbenici se mogu kupiti i na kioscima

Izvor: Večernje novosti, 28.Avg.2013, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavod: Udžbenici se mogu kupiti i na kioscima

BEOGRAD - Zavod za udžbenike uveo je mogućnost prodaje udžbenika na kioscima širom Srbije, čime će knjige, posebno deci iz unutrašnjosti, biti dostupnije bez gužve i čekanja uobičajenih na početku školske godine.Udžbenici od petog od osmog razreda mogu da se poruče na kioscima Moj Kiosk Štampa i Futura Plus, rok isporuke je 48 sati, saopšteno je iz Zavoda i navedeno da se na taj način u više od 700 objekata u 200 gradova mogu kupiti knjige.Akcija će trajati tokom septembra, a u >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Zavodu su u saradnji sa partnerima uveli i mogućnost nabavke kompleta udžbenika za 999 dinara, uz kupovinu HP notebook CQ58-D52SL sa originalnim operativnim sistemom Windows 8, navodi se u saopštenju.Knjige ovog izdavača mogu se poručiti i preko Pošte Srbije ili kupiti u Zavodovim i u drugim knjižarama.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kupovina udžbenika i na kioscima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Avg.2013

Zavod za udžbenike uveo je  mogućnost prodaje udžbenika na kioscima širom Srbije, čime će knjige, posebno deci iz unutrašnjosti, biti dostupnije bez gužve i čekanja uobičajenih na početku školske godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Kupovina udžbenika na kioscima

Izvor: RTS, 28.Avg.2013

Zavod za udžbenike saopštio da udžbenici od petog od osmog razreda mogu da se kupe na kioscima širom Srbije. Knjige mogu da se poruče na kioscima "Moj Kiosk", "Štampa" i "Futura Plus", a akcija traje do kraja septembra...Uvedena je mogućnost prodaje udžbenika od petog do osmog razreda na kioscima...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.