Zavod: U Zlatiborskom okrugu 21 slučaj infekcije

Izvor: B92, 04.Apr.2020, 23:43

Zavod: U Zlatiborskom okrugu 21 slučaj infekcije

Na teritorji Zlatiborskog okruga potvrđen je 21 slučaj infekcije korona virusom, saopštio je danas Zavod za javno zdravlje Užice.

U Novoj Varoši potvrđeno je pet slučajeva, u Užicu četiri, Preijepolju tri, Bajnoj Bašti dva, Požegi dva, Priboju dva, Čajetini dva i u Sjenici jedan zaražen korona virusom, preneo je portal Prijepolje info.

U Zlatiborskom okrugu su pooštrene mere u suzbijanju infekcije, pa je produžen policijski čas sa početkom u subotu od 13 časova do ponedeljka u 5 sati.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U Zlatiborskom okrugu 21 slučaj koronavirusa

Izvor: B92, 05.Apr.2020, 08:42

Na teritorji Zlatiborskog okruga potvrđen je 21 slučaj infekcije koronavirusom, saopštio je juče Zavod za javno zdravlje Užice...U Novoj Varoši potvrđeno je pet slučajeva, u Užicu četiri, Preijepolju tri, Bajnoj Bašti dva, Požegi dva, Priboju dva, Čajetini dva i u Sjenici jedan zaražen...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.