Zavirite u  penthaus dizajnera Tomi Hilfigera (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jan.2016, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavirite u penthaus dizajnera Tomi Hilfigera (FOTO)

Čuveni američki dizajner Tomi Hilfiger nedavno je oglasio da prodaje svoj luksuzni dupleks za nevjerovatnih 80 miliona dolara.

Ovaj ekskluzivni penthaus, koji se nalazi na vrhu Plaza hotela, tako se našao u ponudi na listi najluksuznijih stambenih objekata na Menhetnu. Dupleks koji zauzima 18. i 19. sprat Plaza hotela ima oko 1800 metara kvadratne površine, sadrži 5 spavaćih soba, pet kupatila kao i zapanjujuće lijepu terasu, koja ga okružuje i pruža nevjerovatan pogled >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << na Central park i Petu Aveniju.

Vremenski modni tajkun nazvao je svoj dom ”Nebeski zamak”, a sudeći po fotografijama ovaj nevjerovatni dom sa spektakularnim pogledom to zapravo i jeste. Svojevremeno je Hilfiger otkupio dvije stambene jedinice u ovom hotelu, za “tričavih” 25 miliona dolara, pretvorivši ih u dupleks.

Nakon što je sa suprugom Di potrošio više od 17 miliona dolara dodatno na uređenje i renoviranje luksuznog enterijera, čije je renoviranje trajalo skoro tri godine, cijena ovog stana je dostigla vrtoglavu sumu. Vješto kombinovani, naizgled nespojivi stilovi u dizajniranju, čine enterijer ovog penthausa posebnim i zanimljivim.

Svaka prostorija priča svoju priču. Od dječije sobe, spavaćih soba, pa sve do trpezarije, šetnja kroz ovakav luksuzni enterijer učinila bi da se osjećate kao da putujete kroz epohe koje su obilježile različite vrste dizajna.

Ako se rezidencija modnog gurua proda po traženoj cijeni, biće to drugi najskuplji ikad prodati stan u Njujorku. Naime, samo je jedan skuplji stan prodat 2012. godine, a to je penthouse bivšeg direktora Citigroup-e.

Da li biste vi voljeli da živite u ovakvom domu?

(NN/luxlife)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.