Izvor: Vesti-online.com, 24.Okt.2018, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavirite u novi Volkswagenov SUV dan pre premijere (VIDEO)

Dva dana uoči svetske premijere modela T-Cross, nemački proizvođač otkrio je detalje unutrašnjosti putničke kabine ovog vozila.

Volkswagen će 25. oktobra predstaviti svoj prvi potkompaktni SUV/krosover, a samo par dana pre ovog događaja u prilici smo da vidimo detalje kokpita modela T-Cross.

U kratkom videu prikazana je verzija sa skupljim paketom opreme, koja će biti reklamni mamac za potencijalne kupce. U ovoj varijanti, T-Cross ima digitalnu instrument tablu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << čiji se izgled može menjati prema želji vozača, dok se na centralnoj konzoli nalazi veliki ekran multimedijalnog sistema.

Volkswagen je najavio brojne mogućnosti personalizacije ovog modela, a među njima je i širok izbor boja i tekstura komandne table. Ispod displeja multimedijalnog uređaja naziru se komande automatske "klime" koje su slične onima iz najnovije generacije modela Polo.

Osim pogleda u unutrašnjost automobila, nemački proizvođač omogućio nam je da se u ovom kratkom tizer videu upoznamo i sa detaljima spoljašnjosti, kao što su farovi i stop svetla, izvedeni u LED tehnologiji.

Pogledajte video:

T-Cross je veoma važan model za Volkswagen jer pripada rastućem potkompaktnom SUV segmentu gde se već nalaze, u Evropi veoma popularni, Renault Captur, Peugeot 2008, Nissan Juke, Opel Mokka X, FIAT 500X, Jeep Renegade i drugi.

Iako će mali SUV na evropsko tržište stići sa zakašnjenjem i suočiti se sa jakom konkurencijom, pretpostavlja se da će se T-Cross vrlo brzo probiti među 3-4 najprodavanija modela u klasi.

Temelj za ovu tvrdnju predstavlja podatak da je VW Polo, na kome je baziran T-Cross, već decenijama među najprodavanijim potkompaktnim modelima na Starom kontinentu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.