Zavetnici i Građanska stranka Grka Srbije u Novom danu

Izvor: N1 televizija, 20.Feb.2018, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavetnici i Građanska stranka Grka Srbije u Novom danu

Svoj program za Beograd u Novom danu predstavljaju Milica Đurđević Stamenkovski, kandidatkinja za gradonačelnicu Beograda ispred liste "Beograd ima snage - Zavetnici" i Vasilios Provelegios ispred Građanske stranke Grka Srbije.

Boban Stojanović, doktorant na Fakultetu politickih nauka, lista štampu i komentariše aktuelne teme.

Udruženje pacijenata obolelih od psorijaze 3P apelovalo je na Republički fond za zdravstveno osiguranje i Ministarstvo zdravlja Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da obezbede terapiju biološkim lekovima koji su neophodni za lečenje najtežih oblika ove bolesti. O problemima ljudi koji boluju od ove bolesti u Novom danu govorice doktor Predrag Majcan, šef Dermatologije u Kliničko bolničkom centru Zvezdara i Vladimir Kecić, potpredsednik udruženja "Pacijenti protiv psorijaze 3p".

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stojanović: Glavna borba među opozicijom, a ne protiv vlasti

Izvor: N1 televizija, 21.Feb.2018, 10:21

Doktorand na Fakultetu političkih nauka Boban Stojanović izjavio je u Novom danu da sve manje veruje da će beogradski izbori biti prvi neizvesni izbori nakon "dosta godina"..."Sve više verujem da ćemo i tog 4. marta izaći na birališta tako što ćemo znati ko će nakon toga formirati beogradsku...

Nastavak na N1 televizija...

Zavetnici: Nećemo trampiti principe za ulazak u vlast

Izvor: N1 televizija, 21.Feb.2018

Milica Đurđević Stamenkovski, kandidatkinja za gradonačelnicu Beograda ispred liste "Beograd ima snage – Zavetnici" rekla je u Novom danu da podsticaj natalitetu mora biti prioritet gradskih vlasti i da grad mora da podrži porodice..."Budžet se ne može puniti oduzimanjem od najugroženijih....

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.