Zavese od limenki

Izvor: Politika, 16.Sep.2011, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavese od limenki

Izložbeni prostor „Supermarket”, ukrašen atraktivnim umetničkim instalacijama napravljenim od limenki, privukao je pažnju brojnih domaćih i stranih posetilaca. Prazne konzerve koje su preplavile galeriju potpuno su identične, pa je srebrna nijansa zbog svetlosnih instalacija imala poseban efekat. Dok su neke limenke „padale” poput zavese, druge su „izvirale” iz prepunih kanti gde su odložene. Mnoge su „uredno upakovane” u kocke koje su podsećale na bale sena.

Postavka >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << neformalne umetničke grupe „Arti” prikazana je povodom godišnjeg seminara Grupe za ambalažu Evropske asocijacije za aluminijum koji je prvi put održan kod nas. Gostima izložbe obratili su se potpredsednik Vlade Srbije Božidar Đelić i Marten Laberton, direktor Evropske asocijacije za aluminijum.

J. T.

objavljeno: 16.09.2011.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.