Zavejani putevi i u regionu VIDEO

Izvor: B92, 26.Nov.2023, 14:30

Zavejani putevi i u regionu VIDEO

Najmanje jedna osoba poginula je danas u Moldaviji kada su tu zemlju, kao i susednu Rumuniju, pogodile obilne snežne padavine i jaka mećava.

Usled nevremena došlo je do nestanka struje u desetinama lokaliteta i zatvaranja pojedinih nacionalnihi puteva, saopštile su vlasti.

Muškarac (40) poginuo je u Moldaviji nakon što je njegovo vozilo skliznulo sa puta i udarilo u drvo, saopštila je policija i navela da je do podneva prijavljeno šest saobraćajnih nesreća.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
U Rumuniji je izdat crveni meteoalarm za istočne okruge Konstanca, Tulčea, Galati i Braila, gde se očekuje da će snaga vetrova dostići do 100 kilometara na sat, navela je Nacionalna meteorološka služba.

Službe za vanredne situacije saopštile su da su zatvoreni nacionalni i lokalni putevi u ova četiri okruga, prenosi AP.

Prema navodima službi za vanredne situacije u okruzima Konstanca i Braila, najmanje 69 lokaliteta ostalo je bez struje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.