Zavejana Crna Trava

Izvor: Medijski istraživački centar, 10.Jan.2012, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavejana Crna Trava

Sneg i vetar koji nanosi smetove otežavaju prohodnost na putevima na jugu Srbije, a najteža situacija je u okolini Vlasotinca i Crne Trave.
Vanredno stanje zbog snega proglašeno je i u opštini Crna Trava. Ovu opštinu zadesilo je nevreme kakvo se ne pamti poslednjih godina. Neprohodni su putevi i do desetak planinskih sela u opštini Vlasotince i nekoliko sela u opštini Medveđa.
Iz Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije navode da je trenutna situaciju, osim u opštinama Crna >> Pročitaj celu vest na sajtu Medijski istraživački centar << Trava i Vlasotince, normalizovana, odnosno da se uspostavlja normalan saobraćaj.
'Najteže je u Crnoj Travi, gde jedini regionalni put Crna Trava – Ruplje nije raščišćen do kraja. I u Vlasotincima imamo dosta lokalnih puteva do nekih desetak sela koji još uvek nisu raščišćeni. Takođe problem tih ljudi koji žive u okolini Crne Trave i Vlasotinca je i struja, ali ekipe Elektrodistribucije ulažu maksimalne napore kako bi taj sistem osposobili i normalizovali snabdevanje strujom”.
Krizni štab Crne Trave apelovao je na pomoć da bi im se uputile ekipe za rašišćavanje snega kako bi lokalni putevi bili što pre očišćeni.

Nastavak na Medijski istraživački centar...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Medijski istraživački centar. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Medijski istraživački centar. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.