Zaustavljena izrada medijske strategije

Izvor: Beta, 23.Apr.2018, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaustavljena izrada medijske strategije

Izrada medijske strategije je zaustavljena posle konsultacija predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić, izjavila je danas savetnica predsednika Republike za medije Suzana Vasiljević, prenosi N1.Vasiljević je rekla da predsednik Srbije želi donošenje medijske strategije u otvorenijem postupku, kao i da je predložio da se i OEBS-u uključi.Ona je zamolila sve kojih se strategija tiče da se uključe i predložila formiranje nove radne grupe koja će uključiti predstavnike domaćih i stranih medijskih udruženja.Više novinarskih i medijskih udruženja ocenilo je nedavno da je nacrt Strategije razvoja javnog informisanja do 2023. godine, "nelegitiman dokument, izradjen bez učešća relevantnih predstavnika struke i civilnog društva".

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Zaustavljena izrada nove medijske strategije

Izvor: Radio 021, 23.Apr.2018

Savetnica predsednika za medije Suzana Vasiljević rekla je da je izrada medijske strategije zaustavljena posle konsultacija predsednika Republike Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić...Istakla je da je izrada strategije obustavljena zbog komentara i kritika međunarodnih organizacija i domaćih...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.