Zatvoren zbog udaranja žena, nastavio čim je izašao

Izvor: N1 televizija, 18.Maj.2016, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvoren zbog udaranja žena, nastavio čim je izašao

Čačanska policija uhapsila je muškarca S. S. (37) iz Čačka koji se sumnjiči da je bio nasilan prema ženama i udarao ih dok su išle ulicom, zbog čega je početkom maja i bio prvi put uhapšen i osuđen. Muškarac je priveden Prekršajnom sudiji u Čačku.

S.S. je izašao iz zatvora pre dva dana, pošto je izdržao desetodnevnu kaznu zbog udaranja žena na ulici. Međutim, dan posle izlaska od je ponovio prekršaj i udario jednu ženu u glavu dok je izlazila iz gradskog autobusa, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << posle čega je pobegao. Pretpostavlja se da je osim te žene, S. S. juče udario više žena na ulici.

S. S. je prvi put uhapšen 5. maja, kada ga je Prekršajni sud po hitnom postupku osudio na zatvorsku kaznu od 15 dana zbog vršenja nasilja. Odlukom nadležnog Apelacionog suda ta kazna je preinačena i skraćena na zatvorsku kaznu od 10 dana.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Čačanin izašao iz zatvora pa tukao žene na ulici

Izvor: Mondo, 18.Maj.2016

Čačanska policija ponovo je uhapsila muškarca S. S. (37) iz Čačka koji je po izlasku iz zatvora opet bio nasilan prema ženama i udarao ih dok su išle ulicom...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..On je početkom maja bio prvi put uhapšen i osuđen. U policiji su rekli agenciji Beta da je S....

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.