Zatvoren deo Paštrovićeve ulice do 22. januara

Izvor: Blic, 20.Jan.2014, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvoren deo Paštrovićeve ulice do 22. januara

Deo Paštrovićeve, od Mirosavljeve ulice do „malog kružnog toka” kod Hipodroma biće do 22. januara u 22 sata zatvoren za saobraćaj zbog uklapanja te ulice u novu saobraćajnicu, najavljeno je iz Sekretarijata za saobraćaj.

Saobraćaj na „malom kružnom toku” kod Hipodroma funkcioniše redovno za sve smerove, osim za pristup iz Paštrovićeve ulice.

Vozila koja dolaze Paštrovićevom ulicom iz smera Radničke na raskrsnici Paštrovićeve i Mirosavljeve preusmeravaju se na alternativnu trasu: Mirosavljeva– Zrmanjska–Požeška.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Deo Paštrovićeve ulice do sutra bez saobraćaja

Izvor: Blic, 21.Jan.2014, 09:16

Deo Paštrovićeve, od Mirosavljeve ulice do ""malog kružnog toka"" kod Hipodroma biće zatvoren za saobraćaj od danas u sedam sati do sutra u 22 sata...Kako je navedeno u saopštenju Gradske uprave, do zatvaranja će doći zbog uklapanja te ulice u novu saobraćajnicu, a saobraćaj će na "malom kružnom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.