Izvor: Danas, 23.Sep.2019, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvor i sloboda: Život nakon služenja kazne u Srbiji

BBCMarko u danu kada je, posle tri i po meseca, dobio jednokratnu pomoć od opštine – 18.000 dinara. Kupio je sebi crnu jaknu, da se počasti posle tri i po godine. Markantno, a često smrknuto lice i kosa ošišana na keca, nekima kao da otkrivaju kakav je život ranije vodio. „Valjda imam tu džanki ili […] Članak Zatvor i sloboda: Život nakon služenja kazne u Srbiji se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Do 2050. godine u Srbiji će biti milion ljudi manje

Izvor: Danas, 23.Sep.2019

Iza nagađanja da li će privredni rast biti jedan ili pola procentnog poena manji ili veći ove ili sledeće godine stoji mnogo sumornija slika na duži rok. Naime, prema analizi profesora na Ekonomskom fakultetu u Beogradu Saše Ranđelovića baziranoj na studiji MMF-a, do 2050. godine u Srbiji će...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.