Zatvaranje parkirališta Sava Centar

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023, 17:52

Zatvaranje parkirališta "Sava Centar"

Saopštenje JKP "Parking servis" prenosimo u celosti.

JKP "Parking servis" obaveštava korisnike da od sutra, 1. juna 2023. godine, više neće pružati usluge parkiranja automobila na parkiralištu "Sava

Centar" na Novom Beogradu.

Od 1. juna tekuće godine parkiranje neće biti moguće zbog izvođenja radova na Kongresnom centru "Sava", kao i na uređenju kompleksa u sklopu koga je i parkiralište "Sava Centar".

Svi vozači mogu svoje automobile parkirati na obeleženim parking mestima u zonskom sistemu ili obližnjim opštim parkiralištima izvan zoniranog područja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Izmene u saobraćaju i na linijama javnog gradskog prevoza – jun 2023.

Izvor: DANuBeogradu.rs, 31.Maj.2023

Zbog radova na održavanju ulica kao i iz drugih razloga tokom juna 2023. biće aktuelne izmene u saobraćaju i na linijama javnog gradskog prevoza. Do kraja meseca, na ovoj strani, unosićemo nove izmene u saobraćaju i na linijama javnog gradskog prevoza. Zadušnice… Za vikend, 3. i 4. juna 2023,...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.