Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvaranje Pančevačkog mosta ovaj i naredni vikend

Pančevački most će zbog modernizacije pruge biti zatvaran za drumski saobraćaj tokom noći 22. i 24. novembra i 29. novembra i 1. decembra, najavila je Železnica Srbije.

Predviđeno je da se na Pančevačkom mostu radi petkom, subotom i nedeljom od ponoći do dva sata i od tri do pet sati, dok će između dva i tri sata most biti otvoren za drumski saobraćaj.

Dok bude zatvoren zbog radova, Pančevačkim mostom će moći da prolaze samo vatrogasna i kola Hitne pomoći, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kao druga vozila kojima to odobri Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Radove izvodi ruska firma RŽD Internešnl, zadužena za realizaciju ruskog kredita za modernizaciju srpskih železnica.

Modernizacija pruge od Pančevačkog mosta do Pančeva, prvi je započeti projekat koji se finansira iz ruskog državnog kredita ukupne vrednosti 800 miliona dolara. Radovi su započeli 25. marta 2014. godine.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.