Zatvara se rampa za silazak na auto-put iz Omladinskih brigada

Izvor: Blic, 31.Jul.2013, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvara se rampa za silazak na auto-put iz Omladinskih brigada

Zbog popravke i asfaltiranja kolovoza od 1. do 12. avgusta za saobraćaj će biti zatvorena rampa za silazak na auto-put iz Ulice Omladinskih brigada u smeru ka Nišu.

Vozila koja žele da se uključe na auto-put mogu da koriste alternativna uključenja na saobraćajnim petljama iz ulica Tošin bunar ili Španskih boraca.

Za vreme izvođenja radova doći će do sledećih izmena u javnom gradskom prevozu: autobusi sa linija 18 i 88 u smeru ka naseljima Medaković i Novi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Železnik kretaće se alternativnom trasom: Omladinskih brigada – Bulevar Milutina Milankovića – Španskih boraca – silazna rampa ka Nišu – auto-put i dalje redovnim trasama, a u suprotnom smeru neće menjati trasu.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta javnog gradskog prevoza. Radove izvodi JKP „Beograd-put”.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.