Zatvara se jedna traka na Pančevcu

Izvor: Blic, 16.Mar.2012, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvara se jedna traka na "Pančevcu"

Zbog izvođenja radova na sanaciji oštećene ograde na Pančevačkom mostu, u smeru Pančevo - Beograd, za saobraćaj će u nedelju, 18. marta biti zatvorena leva saobraćajna traka u dužini od 50 metara, najavili su "Putevi Srbije".

Traka će za saobraćaj biti zatvorena u periodu od devet do 15 sati, a radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom opremom i signalizacijom.

"Putevi Srbije" apeluju na vozače da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Povezane vesti: Radovi na Pančevačkom mostu od danas do 25. decembra Radovi na prilazu Pančevačkom mosta gotovi do kraja nedelje Večeras se zatvara Gazela, sutra uveče Pančevački most

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.