Zategnite-stomak-i-oslobodite-se-masnih-naslaga-uz-ovu-vezbu

Izvor: medio.rs, 06.Avg.2014, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zategnite-stomak-i-oslobodite-se-masnih-naslaga-uz-ovu-vezbu

Stomak je verovatno najkritičnija zona kako za žene tako i muškarce. Pored redovnog kardio treninga, za zategnut i čvrst stomak neophodno je i izvođenje trbušnjaka.

Predlažemo vam vežbu kojom ćete zategnuti i učvrstiti stomak koji je za mnoge najkritičnija zona na telu. Pored predložene vežbe, za ravan stomak neophodno je što više kardio treninga, ali i regulisana ishrana.

Vreme je da počnete, možda baš od ove vežbe!

Početni položaj je >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << na leđima gde je jedna noga (na slici desna) savijena u kolenu, stopalo na podu, a druga (na slici leva) opružena u kolenu i takođe na podu.

Položaj ruku- jedna ruka (na slici desna) savijena, šaka iza glave i druga (na slici leva) opružena, malo pomerena od trupa u stranu, a šaka je na podu. Vežba se izvodi tako što dolazi do pregiba u trupu tj. uz istovremeno podizanje i savijanje leve noge ka grudima i podizanja i rotacije trupa u levu stranu (gde se teži da desnim laktom dodirnemo levo koleno).

Takođe treba voditi računa o pravilnom disanju prilikom izvođenja vežbe. U početnom položaju je udah dok za vreme izvođenja same vežbe izdah.

Vežbu treba izvoditi 15 do 20 ponavljanja u jednu i u drugu stranu u 4 serije.

-----------------------------------------

Vežbe predlaže: trener Petar Tatović, fitnes klub “My Gym”

Vežbe izvodi: Anđela Stanisavljević

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.