Zastoj na granici Srbije i Mađarske

Izvor: Blic, 20.Sep.2015, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zastoj na granici Srbije i Mađarske

Na granici Srbije i Mađarske, na teretnim terminalima na graničnom prelazu Kelebija zadržavanja su duga i višesatna, dok su granični prelazi Kelebija i Bački Breg otvoreni 24 sata sa zadržavanjem putničkih vozila koja se kreću u intervalima od 15 do 30 minuta.

Na Bajmoku, Đala i Bački Vinogradi otvoreni su prelazi od sedam do 19 sati, ali na tim graničnim prelazima, sem srpskih i mađarskih državljana mogu da prolaze i državljani Evropske Unije, Švajcarske, Norveške >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Irske.

Sa Hrvatskom i dalje je otvoren samo granični prelaz Batrovci, na kojem se putnička vozila zadržavaju od 15 do 30 minuta, dok su na ovom prelazu, na teretnim terminalima, zadržavanja duga i višesatna.

Prema informacijama JP "Putevi Srbije" na deonicama na kojima su započeti radovi, režim saobraćaja je izmenjen i usporen, pa je savet vozačima da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju, i da brzinu kretanja vozila prilagode uslovima na putu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MAĐARI DIGLI RAMPU: Otvoreni svi granični prelazi sa severnim komšijama, sa Hrvatskom rade samo Batr

Izvor: Kurir, 21.Sep.2015, 07:16

BEOGRAD - Auto-moto savez Srbije (AMSS) saopštio je jutros da su u funkciji svi granični prelazi s Mađarskom, dok je s Hrvatskom i dalje otvoren samo prelaz Batrovci...Vreme zadržavanja na prelazima je do 30 minuta. Granični prelazi Bajmog, Đala i Bački Vinogradi otvoreni su od 7.00 do 19.00 časova...Te...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.