Zašto vaš pas mora da bude vezan u kolima?

Izvor: B92, 28.Nov.2017, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto vaš pas mora da bude vezan u kolima?

Pojas za vaše ljubimce više je nego neophodan ako se često vozite zajedno kolima.

Kompanija za proizvodnju aksesoara za vašeg ljubimca ZuGoPet objavila je video koji prikazuje šta mu se sve može desiti ako nije vezan u slučaju saobraćajne nesreće. Ispostavilo se da je pojas bio višestruko efikasan i prošao je sve kontrole kvaliteta i testove.

Savet je veterinara da se ovaj pristupačni pojas za vaše ljubimce instalira na sedište, posebno ako je pas vaš čest >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << saputnik, te preventivno reagujete u slučaju saobraćajne nesreće.

“Ovo je korisna stvar za sve vlasnike pasa koji putuju sa malim psima. Osim što ćete spasiti psa u slučaju nesreće, takođe će mu biti udobnije pri naglim kočenjima i krivinama“, napisao je veterinar Džozef Karari.

Pogledajte kako to izgleda.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.