Zašto se ne vraćati bivšem dečku?

Izvor: Kurir, 09.Feb.2014, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto se ne vraćati bivšem dečku?

Saznajte zašto nije dobra ideja vratiti se staroj ljubavi

Povratak bivšoj ljubavi retko je kada dobra ideja, a evo i zašto to najčešće nije tako dobro.

1. Prevario vas je ili vas je lagao oko jako ozbiljnih pitanja. Sigurno ste čuli onu englesku izreku: "Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me!" Ukratko, ako je on nepoštena osoba, bez morala i savesti, teško da se promenio ili da će se promeniti, iz prostog razloga što on uopšte >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ne vidi u čemu je problem.

2. Iskorišćavao vas je. Uopšte nije bitno na koji tačno način. Bitno je da ne smete pasti na njegovo "žao mi je" koje verovatno nije iskreno. Zaslužujete nekoga ko će se prema vama odnositi s poštovanjem.

3. Usamljeni ste. Ako ste došli u iskušenje da se pomirite s bivšim samo zato što nemate s kim da podelite večeru i zavučete se pod pokrivač, odmah tu ideju izbijte iz glave. Mnogo je bolje biti slobodan, nego usamljen, a u vezi.

4. On je nastavio dalje. Ima novu devojku, ali eto ga odjednom na vašim vratima, moli za još jednu šansu. Da mu je stvarno stalo do vas, prvo bi se rešio nove devojke pa tek onda došao kod vas. Ne treba nikome da budete druga.

5. Ništa se nije promenilo. Razlike koje su među vama postojale i koje su vas razdvajale i dalje su tu. Postoje li između vas problemi koje ne znate i niste u mogućnosti da rešite, nemojte se zavaravati da će vam ovog puta biti bolje.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.