Zasto-ona-mrzi-oralni-seks-i-kako-da-joj-promenite-misljenje

Izvor: medio.rs, 06.Avg.2014, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zasto-ona-mrzi-oralni-seks-i-kako-da-joj-promenite-misljenje

Ako smatrate da ne dobijate dovoljno oralnog seksa, obratite pažnju na ovih pet razloga, možda se njen problem krije u njima. Srećno!

Neke žene jednostavno nisu zainteresovane za oralni seks, dok druge jesu ali im njihove snažnije polovine ubijaju želju. Ne možete da poništite njen embargo? Razmislite o sledećim stvarima.

Kao prvo, neke žene ne vole kada im muškarac nasilno gura glavu dole. Bez obzira na to što ste videli u pornićima, mnogim ženama nije >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << u redu da se muškarac ponaša prema njihovoj glavi kao prema lopti za fudbal. Umesto toga, dajte joj kompliment i reci koliko je dobra kada to radi i kako seksi izgleda kad je “dole”.

Drugo, niste joj poslali obaveštenje. Ovo se odnosi na činjenicu da ne vole sve žene iznenađenje lansirano u njihovo grlo. Ako ste tek počeli, pitajte je da li voli i želi li da guta. Ako je odgovor potvrdan, najavite joj kada ćete da svršite. Ako tvoja dama nije zainteresovna za gutanje, pitajte je da smete da svršite na neki drugi deo njenog tela. Nemojte pretpostaviti da će hteti vašu spermu bilo gde.

Kao treće, niste dobri u uzvraćanju. Mnogi muškarci misle da imaju pravo na oralni seks ali ga ne uzvraćaju. Dakle, ako joj retko ili nikada ne ližete, nemojte očekivati da će ona tebe svako jutro buditi felaciom.

Četvrto, možda joj se ne sviđa vaša frizura. Ako dole imate ptičje gnezdo, to baš i nije najatraktivniji izgled na svetu, bilo za žene, bilo za muškarce. Svoje dlake slobodno malo proredite ili skratite, izgledaće joj privlačnije.

I peto, prespori ste. Ako vam treba deset ili više minuta da svršite tokom oralnog seksa, vašoj partnerki se možda ne sviđa ideja o oralnom maratonu. Više predigre pre felacia može da vam pomogne da brže svršite. Ili, ako je ona dole već duže vreme, dajte joj vremena da se odmori tako da se sami dirate ili da se ona ručno pozabavi njime dok odmara usta. U svakom slučaju, ako smatrate da ne dobijate dovoljno oralnog seksa, obratite pažnju na ovih pet razloga, možda se njen problem krije u njima.

(PortalOko)

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.