Zašto nije opasno pomenuti ime Dragana Đilasa i reći da je on OPASAN!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2021, 23:37

Zašto nije opasno pomenuti ime Dragana Đilasa i reći da je on OPASAN!

Nova besramna provokacija

Zašto nije opasno pomenuti ime Dragana Đilasa i reći da je on OPASAN!

Današnja naslovna strana Danasa je bajata! Zašto? Nije prvi put da se pominje ime sina Aleksandra Vučića, Danila. Nije prvi put da se njegovo ime blati i stavlja u politički kontekst kome ne pripada. Nije prvi put da mu se pripisuju dela, zlodela i koješta samo i isključivo jer je sin Aleksandra Vučića, pri čemu Danas koristi najgore alate tabloidnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << medija u obračunu u kome je sin Danilo meta, a cilj rušenje predsednika Vučića.

Niskotiražni Đilasov Danas je danas i svaki prethodni put jasno i nedvosmisleno legitimisao korišćenje dece u svhu političkih obračuna i time zapravo pokazao svoju političku nemoć i izopačenost.

Da li je njegov sin Danilo najlakša žrtva koju treba rastrgnuti ne bi li se skupili politički poeni? Da li se Đilas sada prsa u prsa bori sa Aleksandrovim sinom Danilom, umesto direktno sa Aleksandrom, noseći se mišlju da će dvadesetogodišnjaka ipak lakše savladati nego Vučića? Da li je ovo početak naslovnih strana na kojima ce deca političara biti lica i naličja svojih roditelja? Ili je ovo samo naslovna strana koja treba da bude početak reakcije svih nas koji ćemo reći: NE DIRAJTE NAM DECU!

Nije prvi put da to radite, ali mora biti poslednji! I još pitamo: ko od političara će se usuditi da osudi ovo što radi Danas, i kada se će usuditi: danas, juče ili malo sutra?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.