Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Sep.2023, 19:21

Zašto među potpisnicima „Dogovora za pobedu“ nema Narodne stranke

Narodna stranka je sama sebe isključila iz svih dogovora jer se nije pridružila zahtevu opozicije za održavanje vanrednih izbora niti je podržala našu inicijativu da Radio-televizija Srbije počne da adekvatno izveštava javnost. Dogovor za pobedu potpisali su ljudi koji hoće zajedno da rade, a ja ne mogu da određujem Narodnoj stranci gde je njeno mesto, istakao je šef poslaničke grupe Zeleno-levi front Radomir Lazović.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Profilisanje i distanciranje (od) Narodne stranke: Sagovornici Danasa o tome zašto Narodna nije među potpisnicima „Dogovora za pobedu?

Izvor: Danas, 21.Sep.2023

"Dogovor za pobedu" je pre svega inicijativa o saradnji opozicije u narednom periodu i ne znači nužno jednu listu potpisnika ovog sporazuma. Očigledno je da su ti što su se nekad zvali “proevropska opozicija” postigli dogovor da se distanciraju od desnice, istovremeno NS je načinila korak ka...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.