Zašto je ostao bez sina? Jovan danas sahranjuje dete, a na UMRLICI otkrio KO JE ODGOVORAN za njegovu smrt (FOTO

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2018, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto je ostao bez sina? Jovan danas sahranjuje dete, a na UMRLICI otkrio KO JE ODGOVORAN za njegovu smrt (FOTO

Nadležni se još ne oglašavaju po pitanju uzroka koji su doveli do eksplozije u Rafineriji nafte u Brodu

Ljubo Patković (34), koji je nastradao na radnom mestu u utorak uveče kada je snažna eksplozija pogodila Rafineriju nafte u Brodu, biće sahranjen danas u 14 sati.

On je 10 godina radio u rafineriji i bio operater na postrojenju “04”, a kako je njegov otac Jovan ranije rekao, Ljubina smrt je pod velom tajne.

Istakao je da je Ljubo radio na veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << opasnom mestu, te da je bila veoma slaba zaštita na radu.

Iako mu, kako tvrdi, niko ništa ne govori, na smrtovnici je napisao da je njegov sin “preminuo zbog fatalne ljudske greške”.

– Džaba kaciga i maska, ako gorivo curi. Zbog tih propusta ostao sam bez sina. Poručujem im svima da ću saznati istinu o njegovoj pogibiji, čim njegovo telo spustim u grob – rekao je Jovan Patković. Obdukcijom tela Ljube Patkovića, koji je nastradao u eksploziji u Rafineriji nafte Brod, utvrđeno je da je preminuo od trovanja ugljen-monoksidom i opečenosti tela.

.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.