Zašto je kolaps u Beogradu? Zato!

Izvor: Mondo, 03.Apr.2015, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto je kolaps u Beogradu? Zato!

Ogromne gužve na beogradskim ulicama zabrinule su građane koji su se našli zaglavljeni u saobraćaju. Posebnoj brizi nema mesta, jednostavno je petak popodnevni špic i kolaps je svuda, kažu iz taksi službi.

"Kolaps je svuda u gradu, a ni za kakav poseban razlog ne znamo. Jednostavno su kolone od Bežanijske kose na autoputu ka centru, pa do Pančevačkog mosta" kaže dispečer Beogradskog taksija.

Njegova koleginica iz "Alo taksija" kaže je gužva i oko ulice Gospodara >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Vučića na Zvezdari ka autoputru. Tamo je situacija još dramatičnija, jer je auto oborio motociklistu.

Foto: MONDO/Lana Stošić

O vikend kolapsu u saobraćaju obaveštavaju i iz Žutog taksija, gde dispečerka kaže da se radi o redovnim gužvama iz pravca Novog Beograda i Zemuna ka mostovima ka starom delu grada.

Ništa bolje na ulicama nije ni oko Železničke stanice i u Kraljice Natalije (Narodnog fronta), kaže izveštač MONDA.

Pod redovne gužve spada i krkljanac oko Autokomande, gde su putarski radovi od kružnog toka sa šest ulica praktično sveli protok saobraćaja na dve.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.