Održala se onlajn konferencija Nova pismenost za novo doba

Izvor: Beta Video, 26.Jan.2021, 14:40

Održala se onlajn konferencija ``Nova pismenost za novo doba``

NOVI SAD - U prostorijama nove zgrade Radio-televizije Vojvodine održala se onlajn konferencija ``Nova pismenost za novo doba`` u organizaciji Propulsiona, Ministarstva kulture i informisanja i kompanije Color Media Communications na kojoj su govorili ministarka kulture i informisanja Maja Gojković, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić, ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić, i direktor misije Američke agencije za medjunarodni razvoj Majk de la Rosa. (pokrivalice) Beta/MOD

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prosvetnim radnicima i organizacijama uručene Svetosavske nagrade

Izvor: Danas, 26.Jan.2021

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić izjavio je danas na dodeli Svetosavskih nagada u Vladi da su dobitnici ovogodišnjeg priznanja dokaz da "Sveti Sava živi i bitiše u svima nama".

Nastavak na Danas...

Gojković: memorandum potpisan s ciljem da gradjani razumeju pojam medijske pismenosti

Izvor: Beta Video, 26.Jan.2021

NOVI SAD - Nakon potpisivanja memoranduma, ministarka kulture i informisanja Maja Gojković je kazala novinarima, u holu zgrade Radio-televizije Vojvodine, da je taj memorandum potpisan s ciljem da gradjani razumeju pojam medijske pismenosti. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Nova pismenost za novo doba je nešto što živimo uveliko

Izvor: Beta Video, 26.Jan.2021

NOVI SAD -``Nova pismenost za novo doba je nešto što živimo uveliko. Digitalno doba je tek pred nama, a pismenost o kojoj danas ovde pričamo, zalog je za našu budućnost``, kazala je ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić. (CH6)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Gojković: Impresionirana sam novom zgradom RTV, građena je za buduće doba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jan.2021

Novu zgradu RTV-a posetili su ministarka kulture i informisanja Maja Gojković i ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić. Njih su kroz naš novi dom na Mišeluku proveli generalni direktor RTV-a Miodrag Koprivica i predsednik Upravnog odbora naše medijske kuće Jova Radić...Impresivno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.