Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Avg.2008, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zastavu EU okačili - mačku na rep

BEOGRAD - Pripadnici organizacija koje sebe nazivaju patriotskim i danas su protestovali na Trgu Republike u Beogradu zbog hapšenja Radovana Karadžića, pri čemu su istakli da ne prihvataju bilo kakvu saradnju sa EU.

Okupljeni su poručili da Srbija neće ući u EU, sve dok EU ne povuče svoje snage sa Kosova.

Oni su u protestnoj šetnji došli do vladine Kancelarije za pridruživanje EU, gde su ostavili crtež sa mačkom koja na repu nosi zastavu EU, što predstavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << njihov izraz neprihvatanja bilo kakve saradnje sa EU, za koju kažu da je okupirala Kosovo.

Okupljeni su pozvali sve političke stranke da u Skupštini Srbije glasaju protiv ratifikacije sporazuma o Stabilizaciji i pridruživanju, a vladi poručili da što prije ukine kancelariju za evropske integracije.

Učesnici protesta, koji se od hapšenja Karadžića svaki dan održava u Beogradu, su predstavnici desničarskih organizacija "Pokreta 1389" i organizacije "Obraz".

Na protestu se svaki dan prikupljaju i potpisi za smenu ministra unutrašnjih poslova Srbije Ivice Dačića.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.