ZASTAVE U BARU NA POLA KOPLJA: Proglašen Dan žalosti zbog nezapamćene tragedije

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 12:13

ZASTAVE U BARU NA POLA KOPLJA: Proglašen Dan žalosti zbog nezapamćene tragedije

Stravičan požar kakav Bar ne pamti.

U Baru je danas Dan žalosti zbog smrti četiri osobe, među kojima troje dece koji su poginuli u požaru u naselju ispod brda Volujica.

Dan žalosti obeležava se isticanjem zastave na pola koplja na zgradi opštine Bar, javnim preduzećima čiji je osnivač opština, objektima mesnih zajednica i drugih ustanova na teritoriji barske opštine.

Iz opštine Bar su naveli da proglašenjem Dana žalosti žele da izraze iskreno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saučešće porodicama žrtava i celoj zajednici koja je pogođena tom velikom tragedijom.

- Opština Bar će dati maksimalan doprinos preduzimanju koraka ka unapređenju preventivnih mera kako bi se osigurala sigurnost naših građana - saopšteno je iz opštine i dodaje se da je formiran tim koji prati situaciju i predlaže dalje korake koje treba preduzeti.

- Lokalna uprava će biti na raspolaganju da u mjeri mogućeg pruži pomoć svima koji su pretrpeli gubitke kako bi se makar delimično ublažile posledice ove tragedije -  navodi se.

Četiri osobe, među kojima je troje dece, stradale su u požaru koji je juče u ranim jutarnjim časovima izbio u naselju ispod brda Volujica.

(Srbija Danas/Blic)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.