Izvor: RTS, 08.Feb.2021, 09:47

Zaseda Savet za nacionalnu bezbednost

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predsedava sednici Saveta za nacionalnu bezbednost.
Sednica je počela nešto posle 8.30, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike na Andrićevom vencu.

Sednici prisustvuju i premijerka Ana Brnabić, ministri policije Aleksandar Vulin, odbrane Nebojša Stefanović, pravde Maja Popović, kao i direktor BIA Bratislav Gašić, načelnik Generalštaba VS general Milan Mojsilović, direktor policije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Vladimir Rebić. 
Kako je ranije najavila Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike, nakon sastanka medijima će biti prosleđeno saopštenje.
Tema sednice Saveta za nacionalnu bezbednost je hapšenje kriminalne grupe Veljka Belivuka.
Pripadnicima Belivukove kriminalne grupe određen je pritvor do 30 dana, a među krivičnim delima koja im se stavljaju na teret su i teška ubistva, proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih naprava.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Ko je iz redova države sarađivao s kriminalcima, biće sankcionisan

Izvor: N1 televizija, 08.Feb.2021

"Država će odlučno pokazati da ume da se odupre svakom obliku kriminala i da sankcioniše one iz redova države, koji su sa tim kriminalcima sarađivali, pomagali ili davali informacije", rekao je ministar odbrane Nebojša Stefanović posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.