Zarupca ubio zbog bensedina

Izvor: Kurir, 29.Avg.2012, 06:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zarupca ubio zbog bensedina

Sveštenik nasmrt pretukao Nebojšu Zarupca motkom od maslinovog drveta s metalnim ojačanjem na vrhu

BEOGRAD - Smrt zbog obične tablete!

Sveštenik Branislav Peranović (54) pretukao je nasmrt Nebojšu Zarupca (39) motkom od maslinovog drveta s metalnim ojačanjem na vrhu, i to samo zato što je u centar za odvikavanje od narkomanije „Sretenje“ uneo 40 tableta „bensedina“.

Na to ukazuju neobjavljeni detalji iz istrage protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Peranovića, vlasnika pravoslavnog centra za odvikavanje od bolesti zavisnosti, osumnjičenog za teško ubistvo štićenika Nebojše Zarupca iz Valjeva. Iz dokumentacije i iz zahteva za pokretanje istrage, kao i iz drugih spisa, vidi se da je pop Peranović „tukao Zarupca štapom od maslinovog drveta dužine 140 centimetara s metalnim šiljkom“! Nesrećni Zarubac u dva navrata je dobio takve batine da se pre smrti dva puta uneredio.

U izjavama koje su dali Nemanja Radosavljević Keba i Dragan Mitrev Mrvica stoji da je Zarubac u centar doneo 40 tableta „bensedina“, kao i da je zbog toga odveden kod Peranovića, koji je kod nesrećnog mladića navodno „primetio recidiv“. Inače, u ovom centru „bensedin“ nije bio na spisku zabranjenih tableta, već samo „trodon“ i „metadon“.

(J. R.)

zoomNebojša Zarubac

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.