Zaradila bogatstvo kao Skajp-prostitutka

Izvor: Vesti-online.com, 09.Okt.2013, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaradila bogatstvo kao Skajp-prostitutka

Bivša "Skajp prostituka" otvorila je blog na kom je podelila detalje svog iskustva dok je radila pod imenom Abigejl Foks. U posao je ušla pošto je videla reklamu za posao dok je živjela u Los Anđelesu.

Skidala se i pretvarala da je osoba koja muškarcima u tom trenutku treba  

Muškarce je zabavljala iz lokalnog studija pomoću kamere i laptopa. Mislila je da će to biti "llaka zarada".

 

"Moj prvi klijent je bio muškarac Džon, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je samo želeo da priča. Razgovor je trajao tri sata. Kada je završio bila sam bogatija za 270 dolara, a on se osećao kao da me poznaje. Ti klijenti su bili poput klišea: usamljeni muškarci koji traže devojku koja će se pretvarati da je s njima nekoliko sati", kaže Abigejl.

 

Klijenti su neko vreme želeli samo onlajn komunikaciju, a vremenom bi pitali da li bi devojka želela da ih vidi.

 

"U vezi sa svetom kamera sam uvek bila entuzijastična. Volela sam da skidam odeću i ližem svoje prste. Morala sam da budem posvećena, umiljata, privlačna, ali uspevala sam da zadržim muškarce koji su trošili moje vreme", nastavlja Abigejl.

 

Uskoro je počela da radi od kuće i nije morala da agenciji daje deo zarade. Vremenom je naučila trikove kako da zaradi više novca.

 

"Jedno oko mi je uvek bilo na tajmeru, istezala sam se i radila neke sitnice koje bi mi produžile sesiju. Polako sam skidala odeću, kameru spuštala i podizala pokazujući svoje telo, i tako sam ga 'ložila', a on bi zaboravio da troši novac. Potom bih rekla: 'Oh, imam jednu igračku koja bi ti se sigurno svidela'. I otišla bih po nju. Puštala sam ih da troše novac zureći u prazan ekran", kaže Skajp-prostitutka.

 

No, vreme je učinilo svoje. Postala je iscrpljena glumeći lažne ličnosti koje je morala sama da kreira kako bi razgovarala s klijentima. I odustala je. Ali je napunila račun u banci.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.