Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Feb.2024, 12:10

Zaracin: Ključno je da se implementira Ohridski sporazum

Specijalni izaslanik Nemačke za Zapadni Balkan Manuel Zaracin izjavio je da Nemačka čini sve kako bi došlo do napretka u dijalogu Beograda i Prištine, kao i da ta zemlja podržava Ohridski sporazum i da želi da obe strane počnu što pre da ga implementiraju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vulin: Nepotpisani Ohridski sporazum "baš ni malo" ne obavezuje Srbiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Feb.2024

Srbiju obavezuje potpis u Briselu, a nepotpisani takozvani sporazum u Ohridu baš ni malo, izjavio je danas doskorašnji direktor BIA i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, povodom izjave specijalnog izaslanika nemačke vlade za Zapadni Balkan Manuela Zaracina da je za tu zemlju ključno da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.