Zar posle svega?Stanija i Filip se pomirili!

Izvor: Blic, 16.Jan.2014, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zar posle svega?Stanija i Filip se pomirili!

Posle svih ružnih reči koje su uputili jedno drugome, Stanija i Filip su rešili da izbrišu pamćenje nakon raskida i po svemu sudeći probaju ponovo

Iako u poslednje vreme gotovo svakodnevno slušamo i čitamo izjave proslavljenog para sa Farme, Stanije Dobrojević i Filipa Panajotovića o njihovoj vezi, te i o raskidu, i razlozima za rastanak, ova priča izgleda još uvek nije završena.

Naime, večeras su u Merkatoru u Novom Sadu njih dvoje viđeni zajedno, a čak >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su se pritom držali i za ruke. Dok su čekali na kasi da plate račun, moglo se videti da su i dalje bliski, te bi se moglo pretpostaviti da su njih dvoje i dalje u vezi. Još uvek se čeka da neko od njih dvoje to i potvrdi, piše portal Svet koji čak ima i fotografije ovog para kako zajedno šetaju po tržnom centru.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zar posle svega?Stanija i Filip se pomirili!

Izvor: Dzungla.org, 16.Jan.2014

Posle svih ružnih reči koje su uputili jedno drugome, Stanija i Filip su rešili da izbrišu pamćenje nakon raskida i po svemu sudeći probaju ponovo. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.