Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapucao na obezbeđenje pa dobio teške batine

Obezbeđenje noćnog kluba na Vračaru u Beogradu teško je pretuklo mladića koji je nasrnuo na njih s pištoljem pošto nije bio pušten da uđe.

Obezbeđenje kluba u Ulici Vojvode Šupljikca nije pustilo mladića da uđe unutra, zbog čega je izbila žestoka svađa. Mladić je otišao, da bi se posle 15 minuta vratio s pištoljem i bejzbol palicom.

On je zapucao na obezbeđenje kluba i to u trenutku kada je više ljudi stajalo ispred i čekalo da uđe. Srećom, niko >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nije pogođen. Teško je povređen je jedino napadač, koga je obezbeđenje pretuklo posle napada. Mladić je sa teškim telesnim povredama primljen u Urgentni centar.

Policija je pronašla pištolj iz kojeg su ispaljeni meci.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.