Zaposlio se iako nije pobedio!

Izvor: Blic, 26.Okt.2009, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaposlio se iako nije pobedio!

Ekipa „Javnog konkursa” nastavlja sa iznenađenjima za gledaoce, ali i za učesnike emisije. Ovoga puta, najviše se iznenadio jedan od učesnika prošlonedeljne emisije, u kojoj je fabrika stočne hrane i hrane za kućne ljubimce „Gebi” iz Čantavira zaposlila komercijalistu za rad na terenu. Naime, Mladen Tica, finalista pomenute emisije, dobio je posao iako nije pobedio.



„Posle emisije pričao sam sa kolegama i rukovodstvom firme. Svima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nam se Mladen dopao i brzo smo odlučili da i njemu ponudimo posao”, izjavio je za „Blic” Deneš Kemiveš, direktor „Gebija”.

Urednik emisije Zoran Ćirić otkriva da im se posle emisije javila još jedna firma koja je želela da zaposli Mladena Ticu. I njima se Mladen dopao, a pošto se bave sličnim poslom i tragaju za komercijalistom, zvali su „Beoton” i tražili njegov kontakt.

„Međutim, dali smo prednost 'Gebiju’, jer su nam odmah posle emisije najavili takvu mogućnost. Ovo nije ništa neobično i ubeđen sam da će ovakvih slučajeva biti još. I pre početka serijala verovali smo u to da će se javljati kompanije i nuditi posao onima koji nisu pobedili, a koji ispunjavaju njihove kriterijume. To je i bio jedan od naših ciljeva i drago mi je da se to tako brzo dogodilo”, kaže Ćirić.

Mladen Tica kaže da je pre početka emisije mislio da je sve namešteno. „Priznajem da sam pogrešio. Hvala 'Javnom konkursu’ i kompaniji 'Gebi’, trudiću se da opravdam poverenje koje su mi ukazali na, ipak, pomalo neobičan način”, kaže za „Blic” Mladen.

A pobednik Dragan Đurić kaže: Ja sam bez teksta. „Potajno sam se nadao pobedi, ali pre početka emisije u to nisam bio ubeđen. SMS za prijavu sam slučajno poslao. Puno mi to znači zato što volim ovaj posao i zato što mi posao treba” priča Dragan Đurić.

Na pitanje kako mu je protekao prvi radni dan, odgovara najjednostavnije: „Sjajno”. Dodaje da je upoznao celu kompaniju, da je atmosfera opuštena i da su ga svi jako dobro prihvatili. „Mislim da ćemo uspešno sarađivati, a na meni je da svojim radom doprinesem uspesima kompanije”, u dahu priča pobednik emisije.

Ipak, ovo nije jedino iznenađenje koje ekipa „Javnog konkursa” priprema. Ali, kako kažu, ima vremena. Serijal je tek počeo da se emitije, a trajaće bar 52 nedelje.

Procedura za prijavljivanje ostaje ista. Poruku „JK” pošaljite na 1101. U povratnom SMS-u dobićete kod, koji, zajedno sa biografijom šaljete na adresu www.poslovi.infostud.com Za prijavljivanje možete iskoristiti i kupon koji „Blic” objavljuje svakog ponedeljka. Procedura je ista, poruku JK pošaljite na 1101, s tim što dobijeni kod, sa biografijom, šaljete na poštanski fah 68.

U narednim emisijama posao će dobiti menadžer prodaje, asistent dirigenta, menadžer fakulteta...

Prijavite se. I, čekajte da vas „Javni konkurs” pozove!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.