Zaposlilo se 225 polaznika

Izvor: Danas, 22.Nov.2012, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaposlilo se 225 polaznika

Obuku u Klubu za aktivno traženje posla završilo je 1.100 nezaposlenih lica. Od tog broja posao je, posle obuke, pronašlo 225 polaznika, istaknuto je na jučerašnjem obeležavanju petogodišnjice rada kluba, koji je pokrenula beogradska Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) u saradnji sa opštinom Zvezdara.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Aktivna uloga Grada na rešavanju problema nezaposlenosti

Izvor: Novine novosadske, 22.Nov.2012

Deseti po redu Sajam zapošljavanja koji, u saradnji sa Nacionalnom službom zapošljavanja – Filijala Novi Sad, organizuje Grad Novi Sad, kao jednu od mera iz godišnjeg Akcionog plana zapošljavanja, biće održan, 6. decembra, u Studiju M, a početak je u 10 časova.. . Grad Novi Sad zajedno sa...

Nastavak na Novine novosadske...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.