Zaposlenima u sudovima i javnim tužilaštvima 11.000 za poboljšanje materijalnog položaja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Mar.2021, 15:12

Zaposlenima u sudovima i javnim tužilaštvima 11.000 za poboljšanje materijalnog položaja

Ministarstvo pravde danas je na osnovu Rešenja koje je donela ministarka pravde Maja Popović, prenelo sredstva na račune sudova i javnih tužilaštava u Srbiji namenjena za isplatu 5.500 dinara mesečno, koje će u cilju poboljšanja materijalnog položaja i uslova rada dobiti zaposleni u pravosudnim organima.

Novac je ovoga puta prebačen za dva meseca - za januar i februar 2021. godine, u ukupnom iznosu od 11.100 dinara po zaposlenom, odnosno 5.500 dinara po mesecu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Rešenje je doneto na osnovu Zaključka Vlade Republike Srbije od 4. februara 2021. godine. Sredstva su obezbeđena iz prihoda ostvarenog naplatom sudskih taksi. Sredstva će dobro doći onima koji imaju manja primanja, rekla je ministarka i ocenila da isplata od 5.500 dinara po mesecu predstavlja kontinuitet nastojanja poboljšanja materijalog položaja zaposlenih.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaposlenima u sudovima i javnim tužilaštvima uplaćeno još po dodatnih 11.000 dinara

Izvor: Danas, 05.Mar.2021

Ministarstvo pravde danas je, na osnovu rešenja koje je donela ministarka pravde Maja Popović, prenelo novac na račune sudova i javnih tužilaštava u Srbiji namenjen za isplatu 5.500 dinara mesečno, koje će u cilju poboljšanja materijalnog položaja i uslova rada dobiti zaposleni u pravosudnim...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.