Zaposleni u Guglu mogu da rade od kuće do leta 2021.

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2020, 20:24

Zaposleni u Guglu mogu da rade od kuće do leta 2021.

Američka kompanija Gugl dozvoliće nekim zaposlenima da rade od kuće do kraja juna 2021. godine.

To se odnosi na zaposlene čije prisustvo u kancelariji nije nužno za posao koji obavljaju u Guglu, prenosi Rojters.

Odluku je prošle nedelje doneo Sundar Pičai, glavni izvršni direktor američkog konglomerata Alfabet, u čijem je vlasništvu Gugl, nakon rasprave sa grupom direktora tog konglomerata, preneo je "Vol strit džurnal", koji je prvi objavio ovu vest. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Rojters navodi da je još nekoliko kompanija dozvolilo zaposlenima da rade od kuće do kraja 2020. godine u pokušaju da ih zaštite od pandemije korona virusa, dok je Tviter predložio rad od kuće za neke zaposlene na neograničeno vreme.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GUGL ZNA KOLIKO ĆE PANDEMIJA TRAJATI? 200.000 zaposlenih će raditi od kuće do sledećeg leta! Evo šta kažu radnici!

Izvor: Kurir, 27.Jul.2020

Gugl je da će njegovi zaposleni koji rade od kuće nastaviti tako još najmanje godinu dana, odnosno do jula sledeće godine, preneo je Vol Strit Žurnal pozivajući se na upućene izvore.

Nastavak na Kurir...

Tehnološki gigant “prelomio”: Rad od kuće do jula naredne godine

Izvor: Capital.ba, 28.Jul.2020, 08:34

NJUJORK – Google je odlučio da zaposleni u toj kompaniji rade od kuće najmanje do jula sljedeće godine. Glavni izvršni direktor Google-a Sundar Pičai donio je odluku prošle nedjelje poslije sastanka direktora tog internetskog diva, na kom se vodila rasprava o radu od kuće, navodi Vol strit...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.