Započeo finalnu bitku

Izvor: Vesti-online.com, 10.Jun.2018, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Započeo finalnu bitku

Prilog od 50 franaka koji je nedavno plemeniti Milenko Šipka iz Oberdorfa u Švajcarskoj, zajedno sa porodicom, poslao mladom Nikoli Stanišić (24) iz Perleza, koji bije ljutu bitku za zdravlje, boreći se protiv akutne limfoblastne leukemije, stigao je njegovoj porodici. Zahvalnost dobrotvoru iz Švajcarske, ali i svim ostalim ljudima dobre volje koji su mislili na Nikolu i pomogli njegovo lečenje uputila je majka Tatjana.

- Nikola upravo započinje finalnu bitku. Uzdamo se >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u limfocite i polažemo nadu da će Nikolino telo pobediti ostatak bolesti. Išli smo težim putem, sve komplikacije koje su mogle su se dogodile. Trenutna faza je leukemija kože hlorom, koja preti da se vrati u kostnu srž. Imali smo zračenje izraslina na koži četiri nedelje i tek kada je ta faza završena, Nikola može da primi limfocite donora, da oni pobede bolest. Lekari kažu da će to biti kraj muka i mi se iskreno tome nadamo. Svima koji su uz nas šaljemo mnogo toplih pozdrava iz Flenzburga. Nadamo se dobrim vestima koje ćemo podeliti sa svima, onda kada budemo sigurni da sve ide kako treba. Što se tiče novca, o tome ćemo brinuti kasnije. Sada je najvažnije da sve prođe bez komplikacija - iskreno će Tatjana.

Svi koji i dalje žele da pomognu mladom Nikoli da izbori najvažniju- životnu bitku, mogu pomoći iz inostranstva na devizni račun 00-540-0002310.0, IBAN broj: RS35160005400002310055.

Više informacija mogu dobiti i od majke Tatjane Stanišić, putem telefona na broj: 00381 60 64 24 601, koja je danonoćno uz Nikolu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.