Zaplenjeno skoro tri tone kokaina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Mar.2018, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno skoro tri tone kokaina

Portugalska i španska policija saopštile su danas da su zaplenile skoro tri tone kokaina u okviru prekogranične operacije.

Zajednička operacija policije dovela je do hapšenja 10 osoba, devet muškaraca i jedne žene, iz Španije i Kolumbije, prenela je agencija AP.

Operacija je započela kada je španska pogranična policija otkrila 800 kilograma kokaina u lažnom dnu u četiri vozila pri njihovom ulasku u Španiju.

Banda je kokain držala na području Lisabona, odakle ga je slala u Španiju i druge delove Evrope, saopštili su zvaničnici.

Istraga policije je nastavljena, ali drugi detalji nisu saopšteni.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaplenjeno skoro tri tone kokaina na granici između Španije i Portugalije

Izvor: Blic, 16.Mar.2018, 00:36

Portugalska i španska policija saopštile su danas da su zaplenile skoro tri tone kokaina u okviru prekogranične operacije.

Nastavak na Blic...

Uspešna akcija policije: Zaplenjeno skoro tri tone kokaina

Izvor: RTV Pink, 16.Mar.2018

Zajedničkom operacijom policije danas je zaplenjeno skoro tri tone kokaina u okviru prekogranične operacije.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.