Zaplenjeno oko 500 paketa cigareta, priveden državljanin Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Sep.2021, 12:11

Zaplenjeno oko 500 paketa cigareta, priveden državljanin Srbije

Na graničnom prelazu Dobrakovo, između Crne Gore i Srbije, zaplenjeno je oko 500 paketa cigareta marke Regina, a vozač cisterne R.T državljanin Srbije je uhapšen.

Informaciju o hapšenju srpskog državljanina prenosi nezvanično TVCG.

Uprava policije saopštila je da su zaplenu izvršili službenici Uprave prihoda i carina u koordinaciji sa Upravom policije prilikom kontrole cisterne.

"Vozilo beogradskih registarskih tablica kretalo se iz pravca Crne Gore >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ka Republici Srbiji, a u daljem postupku biće utvrđena tačna količina cigareta, radi daljeg procesuiranja predmeta i utvrđivanja krivične odgovornosti lica koje je upravljalo motornim vozilom", navodi se u policijskom saopštenju, preneo je portal RTCG.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.