Zaplenjeno dve i po tone kokaina

Izvor: RTS, 29.Jul.2011, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno dve i po tone kokaina

Pet ljudi je privedeno, dok je dve i po tone kokaina zaplenjeno u akciji honduraske policije. Droga otkrivena u podmornici, a policijski zvaničnici veruju da se u njoj nalazi ukupno pet tona.

Vlasti Hondurasa otkrile su 2,5 tone kokaina u improvizovanoj podmornici kraj obale te karipske zemlje, rekao je šef predsedničke garde Rene Osorio.

Osorio je rekao da zvaničnici veruju da se u tom plovilu nalik podmornici nalazi ukupno pet tona kokaina.

Pet članova >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << posade je privedeno. Podmornica je bila 15 metara ispod površine mora pošto je posada pokušala da je potopi.

Osorio je rekao da će roniocima trebati još dva dana da izvuku sav kokain. Patrola američke obalske staže otkrila je plovilo u sredu blizu retko naseljene obale, kraj granice s Nikaragvom.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.