Zaplenjene falsifikovane kartice

Izvor: RTS, 02.Mar.2009, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjene falsifikovane kartice

Policija je na graničnom prelazu "Gradina" sprečila unošenje 24 falisifikovane platne kartice koje su pronađene kod dvojice državljana Bugarske.

Pirotska policija privela je dva državljana Bugarske na graničnom prelazu "Gradina" zbog pokušaja unošenja 24 falsifikovane platne kartice.

Falsifikate su otkrili juče pripadnici Policijske uprave Pirot i Regionalnog centra granične policije, koji su uhapsili Filipa Kostadinova (23) i Svetomira Petkova (23) zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sumnje da su izvršili krivična dela falisifikovanje i zloupotreba platnih kartica.

Kod uhapšenih su pronađene 24 blanko platne kartice zlatno žute boje, od kojih je devet bilo sakriveno u patikama smeštenim u rancu Konstadinova a 15 u špilu karata u rancu Petkova, navodi se u saopštenju, objavljenom na sajtu MUP-a.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.