Zaplenjena mini laboratorija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2021, 16:44

Zaplenjena mini laboratorija

Uprava carina saopštila je danas da su carinici, na prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom zaplenili mini laboratoriju za uzgoj marihuane.

Carinici su 27. februara ove godine pri detaljnoj kontroli automobila „nisan kaškai“ holandskih registarskih oznaka, kojim je iz Amsterdama ka Turskoj putovao dvadesetsedmogodišnji turski državljanin, u prtljažniku i na zadnjem sedištu automobila pronašli četiri velike kartonske kutije sa kompletnom mini laboratorijom za brzo uzgajanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << biljaka.

Mladić, koji se našao u prekršaju rekao je da radi kao električar u Amsterdamu i da je mini laboratorija, sa svom pratećom opremom i bio-preparatima, zapravo namenjena eksperimentalnom uzgoju određenih sorta voća, a ne marihuane.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Horgošu zaplenjena mini-laboratorija za uzgoj marihuane FOTO

Izvor: B92, 01.Mar.2021

Carinci su kod putnika na ulasku u Srbiju na prelazu Horgoš otkrili i zaplenili mini-laboratoriju za uzgoj marihuane, saopštila je danas Uprava carina...Turski vozač "nisan kaškaia", koji je putovao iz Amsterdama, u subotu carinicima ništa nije prijavio, a zatim su prilikom detaljnog pregleda vozila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.