Zaplakaćete kada pročitate SASTAV OVE DEVOJČICE: Ima manje od 10 godina i održala je LEKCIJU svima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2017, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplakaćete kada pročitate SASTAV OVE DEVOJČICE: Ima manje od 10 godina i održala je LEKCIJU svima!

Nakon što je pročitala sastav u učionici je nastala tišina

U trećem razredu osnovne škole učenici su dobili zadatak da napišu na papir sedam svetskih čuda.

Nakon nekog vremena pisanja najčešći odgovori su bili ovi: Egipatske piramite, Taj Mahali, Panamski kanal, Grand Kanjon, Bazilika Sv.Petra, Empire State Building i Kineski zid.

Učiteljica je primetila da jedna devojčica još uvek razmišlja i da nije završila zadatak.

Potom je upitala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << devojčicu:” Imaš li problema sa svojom listom svetskih čuda?” Devojčica je odgovorilia: “Da. Ne mogu se odlučiti jer ih ima toliko puno!”

Učiteljica joj je rekla: “Pročitaj ono što si napisala,možda ti možemo pomoći”

Devojčica je oklevajući pročitala sledeće: “Za mene su ovo sedam svetskih čuda…Videti, čuti, dodirnuti, pomirisati, osećati, smejati se i voleti…

U učionici je nastala tišina… Sve ono što podrazumevamo kao svakodnevno i jednostavno u stvari je čudesno! Najvrednije stvari u životu se ne mogu ni kupiti ni napraviti, najvrednije stvari su nam darovane na rođenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.