Zapečeni krompir sa bolonjeze prelivom

Izvor: N1 televizija, 24.Mar.2018, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapečeni krompir sa "bolonjeze" prelivom

Emisija "Mr. Kitchen" sa blogerkom Nevenom Veselinović bila je posvećena veganskoj hrani.

Za zapečeni krompir sa "bolonjeze" prelivom potrebno vam je:

-10 belih krompira

- 400 gr posnog biljnog sira

- 250 gr brokolija

- 250 gr sušenog paradajza

- 250 gr kuvanog paradajza

- hladno ceđeno ulje

- himalajska so

- kurkuma

- kari

- grčka mešavina začina

Krompir >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << zasecite na trake po širini i između traka ubacujte po parče biljnog sira. Krompir staviti u pleh za pečenje, i staviti začine: so, kurkumu i kari i pospite malo uljem.

Posebno napraviti nadev: brokoli, sušeni i kuvani paradajz stavite u blender i time prelite krompir pre pečenja. Takođe, pre pečenja na svaki krompir dodati po još jedno parče sira.

Peći 30 minuta na temperaturu od 220 stepeni.

Prijatno!

Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.