Izvor: N1 televizija, 13.Okt.2018, 18:15 (ažurirano 02.Apr.2020.)
Zapečeni karfiol
Odličan recept za zapečeni karfiol.
Sastojci:
- 1 glavica karfiola oko 1 kg
- 200 g kisele pavlake
- 2 jaja
- 1 kašičica belog luka u prahu
- biber i so po ukusu
- vegeta po ukusu
- 50 g kačkavalj
Karfiol očistimo i stavimo malo da se prokuva (oko 5 minuta).
Tepsiju obložimo pek papirom i stavimo bareni karfiol.
U posebnoj posudi razmutiti pavlaku i jaja, dodati so, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << biber i beli luk pa sa tom masom nadevati karfiol sa svih strana i popunjavati sve rupice. Ostatak fila preručiti preko karfiola. Preko narendati kačkavalj i stavimo da se peče na 200 stepeni oko 30 minuta.
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.