Zapaljena kuća srpske porodice u Mostaru: Nije gorela ni u ratu

Izvor: B92, 20.Apr.2021, 07:07

Zapaljena kuća srpske porodice u Mostaru: "Nije gorela ni u ratu"

Mostar -- U mostarskom naselju Luka zapaljena je kuća srpske porodice, a vlasnica Mirjana Spremo Jančovska izjavila je da je policija našla dokaze da je požar podmetnut.

Jančovska, koja sa porodicom živi u Podgorici, a u Mostar često dolazi, rekla je za Srnu da kuća nije bila zapaljena ni u ratu i da očekuje da će policija pronaći odgovornog, prenosi portal RTRS.

Ona je navela da je pre mesec i po dana neko pokušao da obije kuću, ali da su se u tom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u kući nalazili njihovi prijatelji i da je to je verovatno omelo provalnike

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zapaljena srpska kuća u Mostaru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2021

U mostarskom naselju Luka zapaljena je kuća srpske porodice, a vlasnica Mirjana Spremo Jančovska izjavila je da je policija našla dokaze da je požar podmetnut...Jančovska, koja sa porodicom živi u Podgorici, a u Mostar često dolazi, rekla je za Srnu da kuća nije bila zapaljena ni u ratu i da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.